Yeni Makzumelere ihtiyacımız var

TÜFAD üyelerinden Güney Medya Grubu’na ziyaret

Cerrahoğlu:

“Yeni Makzumelere ihtiyacımız var”

İskenderun spor’un eski kaptanlarından, TÜFAD Üyesi/Antrenör Paşa Ümit (Payaslı) ve İDÇspor’da top koşturmuş yine başarılı antrenörlerden TÜFAD üyesi Akın Cerrahoğlu, Güney Medya Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’ı ziyaret ettiler.
Hoş sohbet geçen ziyarette İskenderunspor ve mevcut durumu konuşuldu.
Takımın destek görmesi konusunda bilgiler veren TÜFAD Üyesi Akın Cerrahoğlu,
“Bu güzel kent bir zamanlar ‘futbolcu makinası’ gibi işlev görüyordu, şimdi o heyecan yok, kullanamıyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinden destek arıyoruz. Oysa, bu desteği belediye başkanlarımız, STK’larımız, İskenderun sevdalıları sağlayabilir. İskenderunspor sahipsiz kalmamalı. Karşımızda Hatayspor örneği var. Neden bizler aynı yolda ilerlemeyelim. İstiyoruz ki, İskenderunspor ekonomik alanda ezilmesin. Başkan Sedat Uysal iyi niyetli, 2. Başkan Levent Yılmaz çok azimli, destek verelim” dedi. İskenderun spor’un eski kaptanlarından Paşa Ümit (Payaslı) ise ‘Kenetlenelim’ mesajı verirken, konuşmasına “İçimiz yanıyor. Takım böyle kalmasın. Yeni Makzumelere ihtiyacımız var. İskenderun ‘hasta adam’ değil. Lale Devri’ne tekrar dönmeliyiz. Lütfen takıma hep birlikte el atalım” şeklinde son verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.