İskenderun spor Trabzon Yalı maçına hazırlanıyor

İskenderun spor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Trabzon Yalı spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sakarya çim sahasında gerçekleştirilen çalışmalarda futbolcuların morallerinin oldukça yerinde oldukları görülürken, teknik heyette futbolculara kondisyon yükledi.
Oldukça ağır bir tempoda çalışmalarını sürdüren futbolcular daha sonra üç takım halinde çift kale maç yaparak çalışmalarını tamamladılar. Yapılan antrenmanlarda kaleciler Çetin ve Kenan ayrı çalıştı. Bu arada İskenderun spor’un antrenmanı ziyaret eden Dünya Metal’den Arif Döner, takıma baklava getirerek onlara moral verdi.
Çalışmalarla ilgili haber ekibimize bilgiler veren İskenderun spor teknik sorumlusu Can Güven, “Takım olarak çalışmalarımızı ciddi anlamda sürdürüyoruz. Pazar günü yalı karşısında mutlak galibiyet alarak şansımızı tekrar yakalamak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu hafta yalı spor’u eli boş göndereceğiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.