Özçörekçi aday adaylığını açıkladı

Özçörekçi aday adaylığını açıkladıAK Parti Hatay İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi, Haziran ayında yapılması düşünülen genel seçimlerde Hatay’dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti’den 7. sıra milletvekili adayı olan Filiz Özçörekçi “ Hatay’a bir bayan vekil ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için gelen yoğun istek ve talep üzerine bu yarışta ben de varım” dedi. Özçörekçi, parti teşkilatını ve tabanı çok iyi bildiğini, her zaman hal ile iç içe olduğunu belirterek, “Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Aday adayları teşkilat ve partiler arasında hareketlilik yaşandığı bu günlerde 2007 ‘de 7. sırada milletvekili aday adayı olmam ve bu dönemde de Hatay’da bir bayan milletvekili istenmesi işlerimizi de yoğunlaştırıyor” ifadelerini kullandı. Meclisin henüz karar almamış olmasına rağmen, aday adayları arasında bir canlılık bir hareketlilik başladığına dikkat çeken Özçörekçi, “2007 yılında milletvekili adayı olduğum süreçte 7. sırada aday gösterildim. Bu dönemde ise AK Parti’de Hatay’da seçilecek noktada bir bayanın kesinlikle istenmesi ve olması dolayısıyla halktan bu soruyla karşılaştım ve 2011 yılında aday adaylığını düşünüyor musunuz? sorusuna muhatap kaldım” Her şeyden önce bir bayanın Hatay’da milletvekili olması bizi heyecanlandırıyor diyen çok vatandaşlar muhatap oluyoruz. Bu kadar istekli ve heyecanlı bir teşkilat ile birlikte çalışacak olmamız bizi de çalışma azmimizi arttırıyor. 2011 seçimlerinde halkımızdan gelen talepler üzerine bu yarışta ben de varım diyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.