STK’lar bir kentin can damarıdır

Türk Büro-Sen yönetimi Kaymakam Su’ya konuk oldu

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su:

“STK’lar bir kentin can damarıdır”

Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak söz alan Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, yönetimi tanıtmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Muratoğlu açıklamasının devamında; “Sizlerin İskenderun’a geldiğiniz dönemde bizlerin de seçim çalışmalarımızın yoğunluğundan dolayı sizi ziyaret edemedik. Yeni yönetim kurulu olarak sizleri seçimden hemen sonra ziyaret etmeyi uygun bulduk. Yönetim olarak geçmiş dönemlerde üyelerimiz için yapamadığımız birçok projeyi bu yıl hayata geçirmek istiyoruz. Bundan sonra sorunların çözümü konusunda elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarının vatandaşın sesi olduğuna dikkatleri çeken Kaymakam Ali İhsan Su ise “STK’lar bir kentin can damarıdır. Onlar her zaman insanların sesleri olmuştur. Dünyada ve ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının önemi her geçen gün artmaktadır. İskenderun bu konuda çok şanslı. Çünkü tüm temsilcileri burada var” şeklinde konuştu. Kaymakam Su, Türk Büro Sen Hatay Şube yönetimine ‘hayırlı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.
STK’lar bir kentin can damarıdır

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.