Nardüzü İlköğretim Okulu bölgenin gurur kaynağı

Nardüzü İlköğretim Okulu ‘Uluslar arası Bilim Temelleri’nin finallerine katılmaya hak kazandılar. İlk kez bir yarışmaya girecek olan okulun öğrencileri Nardüzü beldesinin de gurur kaynağı oldular. Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Kazakistan, Beyaz Rusya, Tacikistan ve Almanya gibi ülkelerin katılacağı bilgi yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Nardüzü İlköğretim Okulu’nda dün bir sertifika töreni düzenlendi.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, projenin mimarlarından Sevda Türkoğlu, Okul Müdürü Turgay Çelikezen ve Okul Aile Birliği Başkanı Ethem Şanlı’nın katılımı ile gerçekleştirilen sertifika töreninde ülkemizi temsil edecek öğrencilere kitap ve sertifika verildi.
Burada bir konuşma yapan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, bu başarının gelmesinde emeği geçen okul yönetimi ve öğretmenleri başta olmak üzere öğrencileri tebrik ederek, onlarla gurur duyduğunu ifade etti. Yolcu ayrıca, Antalya’da düzenlenecek finallerde ki 3 günlük programda 16 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan heyetin tüm masraflarını da kişisel olarak kendisinin karşılayacağını ifade etti.
Okul Müdürü Turgay Çelikgezen de yaptığı konuşmada, “Ben bu okula kısa süre önce geldim. Ancak gördüm ki; çok büyük bir potansiyel var. Başarılı bir okul. Ancak biraz özgüvenleri eksik. Bunu da bu yarışmayla gidereceğiz. Daha güzel daha başarılı işlerde yapacağız. Bu öğrencilerle bu okulla en iyisini başaracağız” dedi.
Daha sonra ilk elemelere kalan 45 öğrenciye sertifika ve kitap verildi. Öğrenciler 8 -9-10 Şubat tarihleri arasında Antalya’da finallere katılacaklar ve birçok gelişmiş ülkelerle yarışacaklar.
Nardüzü İlköğretim Okulu bölgenin gurur kaynağı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.