Primemall ’da salsa rüzgarları esti

Salsa Dünya şampiyonları İskenderun’da
Prime Mall’da Latin dansı coşkusu
Pers Ajans ve Primemall ortaklığında gerçekleştirilen Latin dansları gösterisi büyük ilgi gördü. Dünya salsa şampiyonlarını izleyen İskenderunlular şampiyonlar dan mini salsa kursu aldılar.
Primemall ’da salsa rüzgarları esti

05 Ocak 2011 tarihinde Hatay’da hizmet vermeye başlayan Pers Ajans ilk organizasyonunda
Salsa dünya şampiyonlarını İskenderun’da ağırladı.
17 Ülke ve 60 çiftin katılmış olduğu salsa dans yarışmasında Türkiye’nin adını en iyi şekilde taşıyarak Dünya ve Avrupa 2.’si olan Leymin Şaylan ve Mert Ülger çifti ekibiyle birlikte Pers Ajan’sın düzenlediği organizasyonla İskenderun’a geldiler.

Pers Ajans ve Primemall alış veriş merkezinin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda zemin katta gerçekleştirilen gösteriyi yüzlerce İskenderunlu heyecanla izlediler. İlk önce sahneye İstanbul’da bulunan Leymin Şaylan ve Mert Ülger çifti’nin sahibi oldukları , La Salsa Carnaval İsimli dans okulunun öğrencileri çıktılar. Gösterileriyle büyük ilgi toplayan dansçılar büyük alkış topladılar. Gösterilerin finalinde ise Salsa Dünya ve Avrupa 2.’si olan Leymin Şaylan ve Mert Ülger çifti çıktı. Danslarıyla nefesleri kesen çiftin gösterisi izlemeye gelen yedisinden yetmişine yüzlerce kişiyi kendilerine hayran bıraktı.

Alışverişe gelenler Salsa öğrendiler.

AVM’ye salsa dans gösterilerini izlemeye gelen İskenderunlular Work Shop’ta Dünya şampiyonlarından kısada olsa salsa kursu aldılar. Çocuklarında aralarında bulunduğu çok sayıda kişi Leymin Şaylan ve Mert Ülger çifti’den salsa kursu almakla kalmayıp birlikte dans ettiler.

İskenderun’da faaliyet gösteren Latin Dans okullarının öğrenci ve öğretmenlerinin de keyif alarak izledikleri gösteriler büyük beğeni topladı. Gösteriyi izleyen bir çok kişi bu güne kadar AVM’de ve İskenderun’da yapılan en iyi Latin dansı gösterisini izlemenin keyfini yaşadıklarını söylediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.