İskenderunspor Üsküdar’ı geçemedi

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden İskenderunspor ikinci yarının ilk maçında İstanbul Anadolu Üsküdar’ın konuğu oldu. İkinci yarının ilk maçını oynamak için İstanbul’a giden İskenderunspor’u taraftarlarda yalnız bırakmadı. Bir grup taraftar yağmura aldırış etmeden takımı desteklemek için İstanbul’a gitti. İstanbul Vefa Stadı’nda oynanan maça İskenderuspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Beşiktaşlı ve aynı zamanda milli formayı giyen İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm maçı birlikte izledi. İlk yarıya İskenderunspor başlarken yeni alınan futbolculardan Ali Yıldırım’da bu maçta ilk on bir de forma giydi.
İskenderunspor Üsküdar’ı geçemedi
Maçın başlama düdüğü ile birlikte oluna iyi konsantre olan İskenderunspor rakip kaleye defalarca gitti. Ancak oldukça ağır zeminde istedikleri hareketleri yapamayantemsilcimiz sahanın azizliğine uğradı. İlk yarısı iki takımın da ataklarıyla son bulurken ikinci yarının başlarında oyuncu değişikliğine giden Anadolu Üsküdarspor Kulübü 68. dakikada oyuna alınan Güney’le golü buldu. Rakip kaleye gol için yüklenen İskenderunspor rakibine oranla üstün oynadığı bir maçta beklenmedik bir gol yiyerek karşılaşmadın 1-0 mağlup ayrıldı.
Yağan yağmurun altında oynanan maçı İskenderunspor Kulübü Başkanı Sedat Uysal taraftarların arasında izledi. Çünkü Üsküdar yönetimi İskenderunspor taraftarını kapalı tribüne almadı. Bunun üzerine Kulüp Başkanı Sedat Uysal da maçın tamamını taraftarlarla birlikte izledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.