İskenderun Belediyesi güçleniyor

İskenderun Belediyesi’nin araç filosu baştan aşağı yenileniyor. Belediye de her kademeyi baştan aşağı yenilemek için kolları sıvayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, bu kapsamda belediye bünyesine birçok yeni araçlar kazandırdı. İskenderun Belediyesi’ndeki mevcut hizmet araçlarını kepçe, kanal temizleme aracı, ağaç budama aracı, sinek ilaçlama araçlarıyla destekleyen Başkan Civelek, bu sayede belediyeyi dışarı bağımlı olmaktan da kurtarıyor. Göreve geldiğinde bu güne birçok alanda başarılı uygulamaların altına imzasını atan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in bu çaba ve gayreti kent halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.
İskenderun Belediyesi’nin muhtemel işlerini yapacak olan ve göz kamaştıran bu araçlarla önümüzdeki zamana diliminde geçmişe oranla yarı yarıya tasarruf amaçlayan Başkan Civelek attığı bu kararlı adımlarla bütçeyi de sağlam bir temel üzerine oturtturuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.