Başarımızda en büyük pay ekibimindir

Belen Emniyet Amiri Namlı görevini Dörtyol’da sürdürecek

“Başarımızda en büyük pay ekibimindir”

Belen’de görev yaptığı süre içerisinde yaptığı başarılı hizmetlerinin ardından geçtiğimiz günlerde yapıla atamalarla Dörtyol İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ali Namlı, Belen’de daire müdürleri, esnaf oda başkanları ve Belen halkı ile veda yemeğinde bir araya geldi. Belen’de başarılı görev yapan Gürsel Tabur’da Bele Emniyet Amiri görevine atandı.
Veda yemeğinde duygu yüklü bir konuşma yapan Belen İlçe Emniyet Amiri Gürsel Tabur, “Belen’de ekip ruhu ile halkın huzur ve güveliği noktasında emniyet müdürümüz Ali Namlı ile birlikte başarılı çalışmalar yaptık. Bu başarımızda halkımızın da önemli desteğini gördük. Bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.
Veda yemeğinde konuşan Dörtyol İlçe Emniyet müdür yardımcısı Ali Namlı ise, “Bize layık görülen tüm görevleri yapmaya hazırız. Belen’de görev yaptığı süre içerisinde ekip arkadaşlarımız ile birlikte hizmet etmeye çalıştık. Benim başarımda en büyük pay ekibimindir. Bundan sonra da aynı ciddiyet ve görev şuuru içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görev yaptığım süre içerisinde Belen Emniyet binasından, alınan araçlara kadar bizlere destek olan hayırsever işadamlarımıza ve özellikle Kaymakamımıza da bizlere verdiği önemli desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yemekte son olarak söz alan Belen Kaymakamı Mehmet Öz ise, görev yaptığı süre içerisinde Belen Emniyet Amirliğinin yaptığı başarılı çalışmalarla Antakya Emniyet Müdürlüğü’ne eş değer çalışmalara imza attığını belirterek, Ali Namlı ve tüm emniyet birimlerini başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Kaymakam Öz, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Dörtyol İlçe Emniyet Müdür yardımcılığı görevine atanan Ali Namlı’yı plaket ile ödüllendirdi.

Önceki İçerikMumcu 24 Ocak’ta anılacak
Sonraki İçerikDevlet Hastanesi açılış için Başbakan Erdoğan’ı bekliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.