MÜSİAD Hatay şubesi yine ‘Tosyalı’ya emanet

MÜSİAD Hatay Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. Şube üyelerinin, gençlik kollarının, üye adaylarının ve MÜSİAD Genel Merkezi’nden gelen yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen Hatay Şubesi 4.olağan genel kurulu toplantısının açılış konuşmasını Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı yaptı. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamasında, “MÜSİAD Genel Merkezi’nden gelerek toplantımıza onur veren Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı M. Zeki Kaldırım ve Eğitim Komisyon Başkanı Av. Kerim Altındaş’a teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca kurulduğu günden beri desteklerini ve katkılarını esirgemeyen bu yolda beraber yürüdüğümüz Yönetim Kurulu üyelerime ve çok değerli şube üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerle aynı çatı altında beraber olarak iş dünyasına adım atmak üzere olan değerli genç üye arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada MÜSİAD Hatay şubesinin ilimize ve ülkemize yönelik çalışmalarının üyelerimizin destekleri ile artarak devam edeceği inancındayım. Genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”dedi. Şubenin kurulduğu tarihten bu yana yapılan etkinliklerden oluşan kısa bir video sunumunun ardından genel kurul toplantısına geçildi. Konuşmaların ardından sunulan tek liste oybirliği ile kabul edildi. Başkanlığa M.Fatih Tosyalı’nın tekrar seçildiği MÜSİAD Hatay Şubesi yönetim listesi şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil liste: Mehmet Fatih Tosyalı, Suhat Korkmaz, Yaşar Niziplioğlu, Ali Özyurt, Cem Yusuf Güler.
Yönetim Kurulu Yedek Liste: Mehmet Şükrü Baysal, Osman Alpagül, Şahin Kunt, Yakup Bozatlı, Ali Canlı.
Denetleme Kurulu Asil Liste: Halit Arslan, Nuri Günal, Tufan Parmaksız.
Denetleme Kurulu Yedek Liste: Ayhan Günay, Rüstem Ergünbaş, Halil İbrahim Sarsılmaz.
Genel kurul toplantısının ardından Petek Cafe’de yemek tertiplendi. Samimi ve sıcak ortamda yenen yemek, sohbet ortamında devam etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.