Okumadığınız kitapları kütüphaneye bağışlayın

Kaymakam Su, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi kütüphanesinin açılış töreninde yaptığı konuşmasında, çağdaş bir nesil için okumanın önemine vurgu yaptı ve ekledi:

“Okumadığınız kitapları kütüphaneye bağışlayın”

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi’ne kazandırılan yeni kütüphane ve kütüphaneye kitap bağışında bulunanlara teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Soner Eyüpoğulları, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen ve velilerde törende hazır bulundular. Okula kazandırılan kütüphaneye kitap bağışında bulunanlara İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Okul Müdürü Soner Eyüpoğulları tarafından teşekkür belgeleri verildi. Kütüphanenin açılış kurdelasını kesen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, okumanın önemine değinerek, “Okuyan insan düşünen insandır. Toplum olarak okumalı, çocuklarımızı okumaya teşvik etmeliyiz. Bilgili ve düşünen insanlar her zaman çok okuyan insanlar arasından çıkmıştır. Bu bağlamda tüm okullarımızda kütüphane mevcuttur. Vatandaşlarımız da okumadıkları kitapları bu tür modern ve çağdaş kütüphanelere getirerek bağışta bulunabilir, en azından okunmayan kitapların okunmasına katkı sağlayabilirler” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.