İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Şanlı

İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Şanlı:

“Ayakçı emlakçılar sektöre zarar veriyor”

Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren İskenderun Emlakçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilk olarak söz alan İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Zeki Şanlı, sektördeki sorunları dile getirdi ve problemlerin çözümünde belediyeden katkı beklediklerini söyledi. Hiçbir vergi kaydı bulunmayan ayakçı diye tabir edilen emlakçıların vergi kaydı ve işyeri bulunan emlakçılara zarar verdiğin belirten Şanlı, “Maalesef İskenderun’da ayakçı emlakçıların sayısı her geçen gün artıyor. Kayıt dışı çalışan bu kişiler hem sektörde çalışan gerçek emlakçılara zarar veriyor hem de devletin vergi kaybına uğramasına sebebiyet veriyor. Bir de camekanına sürekli satlık ve kiralık ilanları asan esnaflar var. Herkes kendi işini yapmalı. Bakıyorsunuz, bir mefruşatçı ya da manavın camında bile birkaç adet satılık veya kiralık işyeri ve konut ilanları mevcut. Bu durum emlakçılara zarar vermektedir. Sorunun aşılmasında belediyeye de önemli görevler düşüyor” diye konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, emlakçıların sıkıntılarına çözüm üretmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.