Adayların çoğalması CHP’nin iktidar olacağını gösteriyor

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz:

“Aday adaylarının çoğalması CHP’nin iktidar olacağını gösteriyor”

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, geçtiğimiz hafta sonu Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin çok olumlu geçtiğini, aday adaylarının çoğalmasının da CHP’nin iktidar olacağının en açık göstergesi olduğunu ifada etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretinin bir değerlendirmesini yapan CHP Hatay Milletvekili Ali Oğuz, partililerin yağmur çamur demeden beklemesinin genel başkanları Kılıçdaroğlu’nun ‘Ben yine buraya geleceğim’ şeklinde söyleminin bir ölçü olduğunu kaydetti.
Kılıçdaroğlu’nun Dörtyol’dan çok güzel bir şekilde ayrıldığına vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, Niçin aday adayı oldunuz sorusuna ise, “Halkıma hizmet için aday adayıyım, halkın görüşlerini ve sorunlarını meclise yansıtacağım için ve sorunları çözme yeteneğini kendimde bulduğum için aday adayıyım” şeklinde yanıt verdi.
Partisinin son günlerde gerçek kimliğine kavuştuğunu ileri süren Oğuz, “CHP, çok düşünen ve siyaseti bilen insanlardan oluşuyor. Aday adaylarının çoğalması CHP’nin kendi özüne döndüğünden kaynaklanmaktadır. Bu da partimizin iktidar olacağının en açık göstergesidir. Hatay’da oyların yarısından fazlasını alacağımızı düşünüyorum. Bu da 6 milletvekili demektir” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikTurnuva faydalı geçti
Sonraki İçerikBBP‘de başkanlık yarışı kızıştı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.