Son nokta Kaymakam Su’dan

Basın Karması ile Kaymakamlık Karması’ndan oluşan takımların voleybol maçını Kaymakamlık Karması 3-1 kazandı:

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın Karması ile Kaymakamlık Karması’nın oynadığı voleybol maçı renkli görüntülere sahne oldu. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’ın takım kaptanlığını yaptığı iki takımın kıyasıya mücadelesi oldukça zevkli geçti. Çekişmeli başlayan ilk sette Kaymakamlık Karması, Basın Karmasını 25-12 yendi. İkinci sette direncini arttıran Basın Karması, Kaymakamlık Karması’nı 25 – 14 yenerek, setlerde 1-1 beraberliği sağladı. Üçüncü seti 25- 22, dördüncü seti de 25 -19 alan Kaymakamlık Karması, Basın Karması’nı 3-1 mağlup etti.
Maçın son setinde, 24-19 önde olan Kaymakamlık Karması, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun smacıyla hem seti tamamladı, hem de maçı kazandı. Kaymakamlık Karması’na karşı çok iyi mücadele eden Basın Karması, rakiplerine zor anlar yaşatsa da 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Basın Karması, bu tür etkinliklerin daha sık yapılmasını isterken, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, her ay basın mensuplarıyla maç yapmayı önerdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.