Hiç kimsenin CHP’ye küsme lüksü yok

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Bülent Akbay, Türkiye’nin artık seçim atmosferine girdiğini ve CHP’nin topyekün olarak seçime hazırlanacağını belirtti:

“Hiç kimsenin CHP’ye küsme lüksü yok”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı avukat Bülent Akbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İskenderun ziyaretinin amacına uygun olarak tamamlandığını söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İskenderun ziyaretinin miting değil de, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelmek olduğunun altını çizen Akbay, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu halkla diyaloğa çok önem veren bir liderdir. Geçtiğimiz hafta sonu kentimize yaptığı ziyarette sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, istişarelerde bulunmuştur. Zaten ziyaretin amacı da bir mitingden çok, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmekti. Genel Merkez tavrı da ziyaretin çok olumlu yönde geçtiği yönündedir. İskenderun’un ve Hatay’ın sorunlarını Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na ilettik. Sayın Kılıçdaroğlu, Hatay’a çok özel bir önem vermektedir. Artık Türkiye seçim atmosferine girmiştir. Bu noktadan sonra hiç kimsenin CHP’ye küsme lüksü yoktur. Geçmişte kırgınlıklar ve küskünlükler olabilir. Şimdi seçim zamanı ve herkes elini taşın altına koymalıdır. Haziran ayında yapılacak genel seçimler ülkenin geleceğini kararma tehlikesine karşı aydınlıktan yana tavır koyacak insanların seçimidir. Milletvekillerimizle, ilçe örgütüyle, milletvekili aday adaylarıyla ve halkımızla genel seçimlerde üstün bir performans göstererek, Haziran ayındaki genel seçimlerde ülkemizin geleceğini aydınlatacak bir sonuç çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.