Pers Ajans’tan tanıtım kokteyli

Pers Ajans’tan tanıtım kokteyliPers Ajans, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen kokteylde İskenderunlular’la buluştu. “Küçük dokunuşlarla, büyük mucizeler yaratıyoruz” sloganı ile yola çıkan Pers Ajans ortakları Ahmet Seher, Eren Özçelik ve Yasemin Özbülbül, kokteylde misafirleriyle yakından ilgilenirken, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğrencileri de konuklara eşsiz bir müzik ziyafeti çekti. Pers Ajans’ın açılış kokteyline Hatay Vali Yardımcısı Siyami Köksal, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Hatay İl Başkanı Çağrı Belibağlı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül, Atakaş Şirketler Gurubu Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Çetin Mutluay, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kokteylin açış konuşmasını yapan Pers Ajans ortaklarından Eren Özçelik, Hatay’da ciddi bir anlayışı oturtmaya çalıştıklarını ve ‘Tanıtım Fabrikası’ olmaya aday olduklarını belirtti. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, yaptığı konuşmada teknolojinin hızla geliştiği günümüzde internetin doğru kullanılmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Pers Ajans marka danışmanlığı, eğitim danışmanlığı, sanat, kültür, organizasyon, prodüksiyon, ulusal ve uluslar arası TV kanallarına reklam, tanıtım filmleri gibi bir çok alandaki hizmet yelpazesiyle Hatay ve bölgesinde tanıtım fabrikası olmayı hedefliyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.