Belen Belediyespor başarıya kenetlendi

Belen Belediyespor başarıya kenetlendiBelen Belediyespor son haftalarda üst üste elde ettiği başarıların ardından ligde daha iyi sonuçlar almayı hedefliyor. Belen Belediyespor kulüp yöneticileri futbolcular ile kahvaltıda bir araya geldi. Hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu söyleyen Belen Belediyespor Antrenörü Bilal Özdemir, “Yakaladığımız bu performansı arttırmayı düşünüyoruz ve hedefimiz üst sıralar. Diğer takımların da gücünü biliyoruz. Bugün burada futbolcu ve teknik yönetim ile birlikte kahvaltı yapıyoruz. Liman Restaurant sahiplerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

ASAŞSPOR BELEN KARŞISINDA 2-1 GALİP
Ayrıca dün Süper Amatör Lig’de Belen Belediyespor ile Asaşspor karşı karşıya geldi. Asaşspor’dan Fırat karşılaşmanın 13. dakikasında ilk golü atarken, 42. dakikada Asaşspor Yusuf Ceylan’la farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda gol bulmak için rakip sahaya daha çok giden Belen Belediyespor aradığı golü 79. dakikada Mustafa’nın ayağından buldu. Maçta başka gol olmayınca Asaşspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.