Kendisini görevden alanların mitingine koştu

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz’a övgüler yağdırdı

“Kendisini görevden alanların mitingine koştu”

Kendisini görevden alanların mitingine koştuCHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, kongrede göstermiş olduğu başarıdan dolayı CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz’u ziyaret ederek siyasi yaşamında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, CHP yönetim kurulunu seçildikleri için tebrik ederken, başkan Karpuz’a ise övgüler yağdırdı. Oğuz, Nihat Karpuz’un görevden alındığı dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antakya mitinginde gördüğünü ve o an ‘İşte tipik bir CHP yöneticisi’ dediğini kaydederek, “Görevden alınmış, kendisini görevden alan kişilerin arkasında mitinge koşmuş işte CHP’nin insanı budur. Daha önce ideallerinden ve kimliğinden uzaklaşmış bir CHP vardı. Ama şimdi iktidara yürüyen, halka umut veren bir politika izleyerek hizmete aday olan bir CHP var. Hep birlikte CHP’yi iktidara taşıyacağız” diye konuştu.
Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ise, Ali Oğuz’un bir milletvekili gibi çalıştığını söyledi. Oğuz’un CHP ilçe örgütüne kendisi yokken bile katkı verdiğini ifade eden Karpuz, “Önemli olan kişiler değildir. Yarın genel başkanımız, genel sekreterlerimiz, milletvekillerimiz değişir. Ama aslolan kurum ve ideolojilerdir. Biz bunlara sadığız. Biz büyüklerimizden bu partiyi nasıl aldıysak yarın çocuklarımıza da öyle bırakacağız. Biz CHP’ye gönülden bağlıyız. Her ne kadar görevden alınsak ta örgüt disiplini içinde genel başkanımız geldiği zaman ilk önce biz koşar ve ellerimiz ağrıyıncaya kadar alkışlarız” diye konuştu.

Önceki İçerikYeni yılda ‘cılız’ gündem..
Sonraki İçerikHatay’dan 6 milletvekili çıkarırsak iktidarız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.