Kendileri küçük yetenekleri büyük

Kendileri küçük yetenekleri büyükTürkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen tüm illerde yapılan minikler milli takım seçmelerinin Hatay ayağı İskenderun’da yapıldı. İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında gerçekleştirilen 97 doğumlu seçmeler Antakya karması ile İskenderun karması arasında geçti. İki takımdan tek takımın seçileceği maçta futbolcular kendilerini göstermek için sahada mücadeleyi elden bırakmadılar. Bu maçı izlemek için gelen Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Temsilcisi Ali Hoşfikirer tüm futbolcuları yakından izleyerek not aldı.
Yapılan seçmelerle ilgili haber ekibimize bilgi veren Hoşfikirer, “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tüm Türkiye genelinde 80 milyonun içerisinden 97 doğumlu olan futbolcuların seçmesini yapmaya çalışıyoruz. Yarın Adana ve diğer bölgelerde seçmeler yapılacak. Buna göre seçilen futbolcular gruplar halinde bir başka ilin gruplarıyla maç yapacaklar” açıklamasını yaptı. Minik sporcuların oldukça yetenekli olduklarını söyleyen Milli Takım Bölge Sorumlusu Ali Hoşfikirer, “Beklediğimden çok iyi çıktılar. Bu gençlerin yetenekleri çok iyi. Bizler de bunların önünü açmak için çalışıyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.