Akçalı beldesine 5 yıldızlı otel yolda

Akçalı beldesine 5 yıldızlı otel yoldaAK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez, Suriye’li iş adamı Osman Aidi’nin Akçalı Belediyesi sınırları içinde kurmayı planladığı otel projesinin altyapısının % 70’inin tamamlandığını söyledi.
Önemli yatırımlarla kaderi değişen İskenderun’a bir 5 yıldızlı otel daha kazandırılıyor.
2 senelik zaman diliminde önemli atılımlar yapan kentimize Zelluh ailesinin yaptıracağı 5 yıldızlı otelin ardından şimdide Suriyeli iş adamı Osman Aidi’den yine 5 yıldızlı otel için adım atıldı.
Akçalı Beldesi’nde 980 dönüm alan üzerine kurulması planlanan otel için yapılan girişimlerin olumlu şekilde sonuçlandığı öğrenildi.
Yapılacak otel ile ilgili bilgiler veren AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez, otelin kurulması ile birlikte İskenderun’un ve özellikle bu bölgenin önemli kazançlar sağlayacağını belirtti. Yatırımcının her zaman önünün açılmasını gerektiğini kaydeden Dönmez, “Bölgemizde turizmi şaha kaldıracak ve turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek olan Suriye’li iş adamı Osman Aidi’nin ilk etapta 2500 kişilik daha sonra 400 apart konutlarla birlikte 10000 kişilik otel projesinde sona doğru yaklaşılıyor. Proje alt yapısının % 70’i tamamlanmış vaziyette. Önümüzdeki aylarda arazi ihale yoluyla satışa çıkarılacak. İş adamı Osman Aidi’nin gelmesiyle birlikte yaklaşık 20 kişilik bir yabancı yatırımcı da İskenderun’a gelecek” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.