Yatırımlardan İskenderun fazlasıyla nasibini aldı

Milletvekili Karasayar:

“Yatırımlardan İskenderun fazlasıyla nasibini aldı”

Yatırımlardan İskenderun fazlasıyla nasibini aldıAK Parti İskenderun ilçe genişletilmiş divan kurulu toplantısında Hatay Milletvekili Orhan Karasayar partililerle bir araya geldi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti’nin ülke genelinde ve Hatay’da elde ettiği başarıda halkın alın terinin bulunduğuna dikkat çekti. Hükümetin Türkiye’nin 81 iline eşit hizmet ürettiğine vurgu yapan Kurşun, “Ülkemiz özel sektör yatırımlarıyla büyüyor. Çünkü hükümetimiz özel sektöre büyük kaynak yaratmakta, girişimcilerin önünü açmaktadır. Hatay’da oylarımızı artırdık. İskenderun her zaman yatırımlardan fazlasıyla nasibini alan bir ilçemiz olmuştur. Sekiz yıl önceki İskenderun ile şimdiki İskenderun’u karşılaştırdığımızda farkı daha iyi görürüz” diye konuştu. Ardından söz alan Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, inanmanın başarmanın temel prensibi olduğunu ve yeni yılda da proje üretmeye ve hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Son olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye’de birlik ve beraberliği bozmaya yönelik yapılan girişimlerin asla amacına ulaşmayacağını söyledi. Türkiye’nin artık dünyanın öncü ülkeleri arasında yer aldığına vurgu yapan Milletvekili Karasayar, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da dünya liderleri arasında saygın yerini almaktadır. Tüm dünya Türkiye’nin konumunu ve gücünü hissetmiştir. Ancak ülkemizdeki bu istikrar, huzur ve güven ortamını bozmak isteyen zihniyetlere asla müsaade etmeyeceğiz. Dünyada en güvenilir yatırım yapılan ülkelerin başında Türkiye gelmektedir. İskenderun Limanı özelleşti. Yatırımcı firma limana yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım yapacağını söylüyor. Limanın çalışması demek İskenderun ekonomisinin canlanması ve işsizliğini azalması demektir. En az 15 bin kişi doğrudan ve dolaylı olarak limanın çalışması ile iş bulma imkanına kavuşabilecek” diye konuştu.
İskenderun ilçe teşkilat binasında düzenlenen genişletilmiş divan toplantısına Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Emin Dönmez ve Filiz Özçörekçi, AK Parti İskenderun Belediye Meclis üyeleri Uğur Fırat, Sabahattin Uygun ve Ahmet Dönmez, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Caner Karadaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Önceki İçerik5 yıldızlı otel için ‘vize’!
Sonraki İçerikFetih gecesine ilgi yoğundu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.