Milli Takım seçmeleri İskenderun

Milli Takım seçmeleri İskenderunMinikler yeteneklerini sergiledi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ülke genelinde yapmış olduğu futbol seçmeleri devam ediyor. İskenderun’da gerçekleştirilen seçmelerde minik futbolcular kendilerini gösterebilmek için sahada büyükler gibi mücadele ettiler. Milli takımın gençlere ve alt yapıya önem vermesinden sonra altyapıda da futbolcuların daha ciddi çalışmaları başarıları getiriyor.
İskenderun 5 Temmuz Stadı yan sahasında teknik sorumlu Halis Özipek gözetiminde yapılan seçmelerde dün son çalışmalar yapıldı. Yaklaşık 60 kişilik bir futbolcu grubunun içerisinden 20 kişi kaldığını açıklayan teknik sorumlu Halis Özipek, “Milli takım seçmeleri yapılıyor. Burada bulunan gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak için çalışıyoruz. Ancak yeterli olmasa da elimizden geldiği kadar adaletli bir seçim yapmaya çalışıyoruz. Şu anda bir çok futbolcuyu bizler seçtik. Son olarak Antakya ile İskenderun arasında oynanacak maçta Türkiye Futbol Federasyonu görevlileri de gelerek son sözü onlar söyleyecekler” açıklamasını yaptı. Gençlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken, özellikle Fenerbahçeli Alex’e benzetilen Fırat Diken ise şimdiden tüm futbol otoritelerinin gözdesi durumda. İskenderun’daki futbol otoriteleri Fırat Diken için “Çok yetenekli. İlerisi için istikbal vaadeden bir sporcu. Kesinlikle sahip çıkılmalı” açıklamalarını yaptılar.

Önceki İçerikHEPAR’da değişim
Sonraki İçerikPalyaço ilgi odağı oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.