Cadde ortasında silahlı çatışma

Cadde ortasında silahlı çatışmaİskenderun’da akşama doğru meydana gelen silahlı çatışmada yoldan geçen bir kişinin zemin kattaki işyerlerine doğru ateş ettiği ve işhanından da karşılık verildiği belirtilen olayda biri bayan üç kişi yaralandı. Ulucami Caddesi üzerinde bulunan Büyük Çarşı İşhanı’nın B Blok önünde yoldan geçen bir kişinin zemin kattaki işyerlerine doğru silahla rastgele ateş ettiği ve işhanından da karşılık geldiği ileri sürülen olayda kaldırımda yürüyen bir erkek bir bayan ile mağaza önünde oturan bir kişiye mermi isabet etti.
Esnafın ve çevredekilerin müdahalesi ile bay ve bayan bindirilen özel bir araç ile hastaneye gönderildi. Yaralanan Gökhan Karpuz isimli kişi ise tuhafiye mağazasının içinde ambulans beklerken, olaya tepki gösteren yakınını polis sakinleştirmeye çalıştı.
Çevrede silah seslerine toplananlar ve İskenderun Lisesi penceresinden öğrencilerin meraklı bakışları arasında gelen ambulans yaralıyı tedavi edilmek üzere İskenderun Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kaçan ve olaya karışan kişilerin eşkalini belirleyen polis kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği operasyonla 8 kişiyi tespit ettiği ve iki kişiyi göz altına aldığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekibi silahlı çatışmanın gerçekleştiği cadde üzerinde 14 mermi kovanı saptadı. Yaralılardan bir kişinin ayakta tedavi edildikten sonra taburcu olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.