Tekvandocularımız Hatay şampiyonu

Tekvandocularımız Hatay şampiyonuBelen Belediyesi Tekvando Takımı ve Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü tekvandocuları rakiplerine yine fark atarak Hatay şampiyonu oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Antakya’da yapılan ilköğretim okulları ve liseler arası tekvando şampiyonasında eğitimini İskenderun merkeze bağlı okullarda sürdüren ve antrenmanlarını Belen Belediyesi ve Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü’nde milli takım antrenörlüğünü de yapan Mehmet Korhan nezaretinde yapan tekvandocular, 17 sporcu ile yarışmaya katılıp 16 birincilik alarak Hatay şampiyonu oldular. Antrenör Mehmet Korhan, yaptığı açıklamada, “İskenderun merkeze bağlı okullarımızda eğitimini sürdüren sporculara okul idaresi ve beden eğitimi öğretmenlerimizin desteklediklerinden dolayı sporcularım adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Liselerde birinci olan sporcular Hatay ilini ve okullarını 11 /15 Ocak 2011 tarihleri arasında Çorum ilinde yapılacak olan liseler arası Türkiye tekvando şampiyonasında temsil edecekler. İlk öğretim okullarında birinci olan sporcular okullarını ve Hatay ilini temsil etmek için 08/12 Mart 2011 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan ilköğretim okulları arası Türkiye tekvando şampiyonasında yarışacaklardır” diye konuştu.
Şampiyonada birinci olan sporcularımız ve okulları şöyle:
49 kg. Ayşe Dik (İmam Hatip Lisesi), 68 kg. Nazife İmren (İmam Hatip Lisesi), 78 kg. Bilal Dönmez (İmam Hatip Lisesi), 55 kg. Yunus Dik (Mursaloğlu Lisesi), 44 kg. Mediha Çıkan (Mursaloğlu Lisesi), 51 kg. Emre Dik (Makzume Anadolu Lisesi), 59 kg. Ediz Dede (Endüstri Meslek Lisesi ), 63 kg. Hasan Saygılı (Endüstri Meslek Lisesi), 57 kg. Emrullah Korhan (Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.Okulu), 49 kg. Mustafa Kemal Zont (Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.Okulu), 37 kg. Gizem Deliçay (Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.Okulu), 59 kg. Sinem Deliçay (Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.Okulu), 45 kg Ahmet Kırgın (İnönü İlköğretim Okulu), 59 kg. Hümeyra Dönmez (İnönü İlköğretim Okulu), 41 kg. Duygu Özyahni (Şükrü Kanatlı İlköğretim Okulu), 44 kg. Ayşe Kılınç (Kurtuluş İlköğretim Okulu).

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.