Zabıta da üzerine düşeni yapmalı

Zabıta da üzerine düşeni yapmalıÇakmaklı, sokaklarda mendil ve çiçek satan çocukların topluma kazandırılması için çağrısını yineledi ve herkesi göreve davet etti:

“Zabıta da üzerine düşeni yapmalı”

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, sokaklarda mendil ve çiçek satan çocuklar noktasında İskenderun Belediyesi zabıta ekiplerinin de üzerlerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti. Sokak çocuklarının topluma kazandırılması noktasında kendilerinin dernek olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çakmaklı, aynı hassasiyeti İskenderun Belediyesi’nden ve kentimizde bulunan işadamları, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından da beklediklerinin altını çizdi. Çakmaklı, açıklamasının devamında, “Sokaklarda mendil, su ve peçete satan çocukları sokaklardan kurtarmak ve eğitimlerini tamamlamaları için faaliyetlerde bulunuyoruz. Biz dernek olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. İskenderun Belediyesi zabıta ekiplerinin de sokak çocukları konusunda çalışmalarda bulunmalarını bekliyoruz. Sadece belediyeden değil, kentimizde bulunan sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve işadamlarından da sokak çocuklarının topluma kazandırılması noktasında bizlere destek vermelerini bekliyoruz. Sadece kimsesiz çocuklarımızla değil, yardıma muhtaç kadınlarımızın da yaralarına merhem olmaya, sıkıntılarını aşmada yardımcı oluyoruz” diyerek, faaliyetlerinin dökümünü ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.