Düğün dönüşü kana bulandılar

Düğün dönüşü kana bulandılarİskenderun’da araç şoförünün uyuması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüs yoldan çıkarak ağaca çarptı. Alanya’dan düğünden döndüğü belirlenen minibüs içerisinde bulunan ve birbirleriyle akraba olan ikisi çocuk 13 kişi yaralandı. Alanya’daki yakınlarının düğününden dönen Işıklı Köyü köylülerini taşıyan Faruk Parlak yönetimindeki 31 J 4011 plakalı minibüs sabah saat 06.00 sıralarında İskenderun’a ulaştı. Düğün alayını taşıyan minibüs Işıklı Köyü’ne 20 km kala şoförün uykuya dalması üzerine yoldan çıkarak ağaca çarptı. Kazada ikisi çocuk 13 kişi ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi’ne taşındı. Acil de ilk tedavisi yapılanlar arasında üç kişinin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin ise hafif yaralı olarak ayakta tedavileri yapıldı. Ambulans ile yaralıların getirildiği İskenderun devlet Hastanesi’ne yaralıların yakınları da geldi. Bir taraftan yaralılara müdahaleler yapılırken diğer tarafta yakınlarının durumunu öğrenmek için bekleyenler ağıtlar yaktı.
Üçünün ağır olduğu belirtilen trafik kazasında İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi görenlerin isimleri ise Rüstem Kılıç (31), Nazlı Toygun (30), Emine Parlak (24), sürücü Faruk Parlak (29), Zeynep Sude Palak (3), Meryem Kılınç (45), Zümrüt Gündüz(27), Mehmet Sürer (44), Hilanur Parlak (1) ve Sevilay Kılınç (37). Meydana gelen kaza ile ilgili olarak jandarma soruşturmayı sürdürüyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.