Birlik ve bütünlüğümüzü hiç kimse bozamaz

Birlik ve bütünlüğümüzü hiç kimse bozamazAK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun:

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, tüm teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. AK Parti’deki takım ruhunu, bu birlik ve beraberliği bozmak isteyen kişilerin olduğuna dikkati çeken Kurşun, “Hiç kimse bu dik duruşumuzu bozacak bir olumsuzluğu içimize sokamaz. Çünkü biz bir bütünüz” dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, parti içine huzursuzluk sokmak isteyen kişilerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını, söyledi. Makam ve koltukların hiç kimseye baki kalmayacağını kaydeden Başkan Kurşun; teşkilatın İskenderun’da sağlamış olduğu çalışmaların neticesinde 2 genel seçim, 2 yerel seçim ve bir de referandum geçirdiklerini ve her yapılan seçimlerin kendi kulvarlarında birinci parti çıkarak seçimlerden başarıyla çıktığını kaydeden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “İşte AK Parti’deki birlik ve beraberliği dışarıdan bakıp kıskananlar, AK Parti’deki dik duruşun partideki güzelliğin takım ruhunun ve birlik beraberliğin üst seviyede oluşundan rahatsız olanlar duymak istedikleri olumsuzlukları duyamayınca, kendileri bu düşüncelerini sesli bir şekilde dillendirmeye çalışıyorlar. Fakat şunu herkes iyi bilsin ki, bizim birlik ve beraberliğimizi kimse sıkıntıya sokamaz. Çünkü biz teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, belediye başkanlarımızla bir bütünüz. Biz AK Parti’yiz. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozacak bir olumsuzluğu kimse içimize sokamaz. Çünkü biz her seçimde almış olduğumuz başarının altında bu birlik ve beraberlik yatıyordur” dedi.

GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AK PARTİ’Yİ YİNE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ
Geçtiğimiz günlerde AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı gençlik kollarının Ankara ziyareti ile ilgili de bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Musa Kurşun, siyasette geriye dönüp bakıldığı zaman iyi nesillerin yetiştirilmesi gerektiğine dikkati çekti. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın referandumda iyi bir çalışma örneği gösterdiklerini, bunun neticesinde de kendilerinin gençlerin ‘AK Parti Genel Merkezi’ndeki grup toplantısına katılma istekleri olduğunu dile getiren Başkan Kurşun, “Biz gençlerimizin bu taleplerini yerine getirdik. Genlik ve kadın kollarımızda görevli 47 arkadaşımızı Ankara’ya götürerek oradaki AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmaları bire bir izleme fırsatını sağladık. Bizim Ankara’da olduğumuz süre zarfında ve AK Parti Grup toplantısına katılmamızda Milletvekilimiz Orhan Karasayar büyük kolaylık göstermiş ve bizi en güzel şekilde ağırlayarak örnek bir misafirperverlik sergilemiştir. Bundan dolayı milletvekilimize teşkilatımız olarak teşekkür ediyorum. Ankara dönüşümüzde gençlerimizin ‘AK Partili olmak farklı birşeymiş’ demeleri bizleri çok memnun etti. Bu geziden sonra gençlerimizin kanı daha çok kaynadı, heyecanları arttı. Onların bu enerjisiyle 2011’deke genel seçimlerde AK Parti’yi yine tek başına iktidar yapacağız” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.