Tufan Yıldızlar Koleji’nden dayanışmanın en güzel örneği

Tufan Yıldızlar Koleji’nden dayanışmanın en güzel örneğiÖzel Tufan Yıldızlar Koleji, kardeş okul olarak belirledikleri Yeniyurt İstiklal İlköğretim Okulu ve Yeniyut İlköğretim Okulu’na masa, sandalye, oyuncak ve bazı demirbaş eşya vererek Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi.

Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, kardeş okul olarak belirledikleri iki okula ziyaret sırasında eksiklikleri tespit etmiş ve bunları temini konusunda bir çalışma başlatılmasını istemişti. Bunun üzerine harekete geçen kolej yönetimi ve öğrencileri tarafından temin edilen masa, sandalye, oyuncak ve demirbaş eşyalar kardeş okuldaki öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmelerine vesile oldu.

Sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın örneğini kardeş okulu olan Yeniyurt İstiklal İlköğretim anasınıfının ihtiyaçlarını gidererek gösteren Özel Tufan Yıldızlar Koleji yönetimi ve öğrencileri bu güzel ve anlamlı paylaşımlarının devamı olarak Hassa’ya bağlı Aşağı Karafakılı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin giyecek ve kaynak kitap eksiğinin olduğunu da öğrenince yine hemen harekete geçerek hazırladıkları giysi ve kaynak kitapları Aşağı Karafakılı İlköğretim Okulu’na göndererek okulunun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.