Minik öğrencilere diş bakımının önemi aşılandı

Minik öğrencilere diş bakımının önemi aşılandıİskenderun’da faaliyet gösteren Ayşecik Kreş, minik öğrencilerine diş bakımı ve diş fırçalamanın bilincini aşılıyor. Ayşecik Kreş öğrencileri, öğretmenleri Ayşe Işık nezaretinde İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus’u makamında ziyaret ettiler. Başhekim Yunus, minik öğrencilere diş fırçalamanın önemini aşılarken, öğrencilere birer de diş fırçası hediye edildi. Öğrencilerle sıcak bir sohbet eden İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, daha sonra diş sağlığı merkezini gezdirerek onları işlevleri hakkında bilgiler verdi.
Öğrencilerle bire bir ilgilenin Başhekim Hüseyin Yunus, her altı ayda bir diş muayenehanesine gelerek muhakkak dişlerin kontrolden geçirilmesi gerektiğini belirtti. Diş fırçalamanın 3 yaşından itibaren çocuklara aşılanması gerektiğinin altını çizen İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus daha sonra öğrencileri diş polikliniğine götürerek dişlerini kontrolden geçirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.