Hacı Boydak, iş dünyasına deneyimlerini anlattı

Hacı Boydak, iş dünyasına deneyimlerini anlattı“Çok yokuş çıktık ama güçbirliğiyle marka olduk”

Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, İskenderun’da 40 yıllık iş hayatındaki deneyimlerini iş adamları ile paylaştı. Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) tarafından düzenlenen ‘İşadamları Deneyimlerini Paylaşıyor’ adlı MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar Salonu’ndaki panele Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve şirketin CEO’su Memduh Boydak konuşmacı olarak katıldı. Hacı Boydak, gecede yaptığı esprili konuşmalarla davetlileri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Hacı Boydak, Kayseri’de baba mesleği olan şirketin büyüklerinin ‘sizin geleceğiniz parlak şirketin ismi İstikbal olsun’ diyerek şirketin adının konulduğunu belirterek, “Amcam ve kardeşlerimle birlikte çok zor ve sıkıntılı günler yaşadık. Çok yokuş çıktık; ama her zaman birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği oluşturduk. Birbirimize olan öz güven sayesinde bugünlere geldik. Tabi bunların içerisindeki en önemli unsur ise sevgi ve saygı içerisinde hareket ettik.” dedi.
Türkiye’de KOBİ’lerin güç birliği oluşturması gerektiğine vurgu yapan Boydak, “Bugün ülkemize istihdamın yanı sıra yurt dışına da açılmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Memduh Boydak ise, “Aile şirketi olarak başarımızda sabır, hoşgörü, saygı, güven ve daima ileriye dönük yatırımlar ve yenilikler için çalışmalar yaptık. Her zaman kar payımızı arttırmak için çalışmalar içerisindeyiz. Anadolu insanın ticarette başarılı olacağına inanan şirketlerden biriyiz bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi bu çalışmalar içerisinde Hacı Boydak’ın katkıları çok büyük.”diye konuştu.
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz de, “Türkiye’de artık insanlarımız beraberliğe inanmanın, işçilikten çok iş veren olmak için çaba sarf etmenin gayreti içerisindeler. Ülke insanı olarak biraz işkolik insanlarız. İç piyasada artık insanlarımız kendi ürünlerini imal ederek bulundukları şehrin ekonomisine katkı bulunuyor ve şehirlerini en iyi şekilde temsil ediyorlar. Hatay’da da gerek çelik gerekse hizmet sektörü de bu yönde önemli aşamalar kaydetmektedir.”şeklinde görüş ortaya koydu.
KİSİAD Başkanı Eker ise, “Attığımız her adım ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesinde bir adım daha ileriye taşıyacak, bu vizyonla ülkemizi daha ileri ve daha güçlü bir konuma getirmek için her gün bir öncekinden daha çok çalışmaya gayret göstereceğiz.” dedi.
Hacı Boydak, iş dünyasına deneyimlerini anlattı
Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Konservatuar’ın salonunda düzenlenen panele; Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, AK Parti Belediye Meclis üyeleri İbrahim Yaran, Erol Akın, Sabahattin Uygun, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, KİSİAD Başkanı Tamer Eker, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin sonunda Vali Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş’a birer plaket verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.