Sergideki eserler büyük beğeni topladı

Sergideki eserler büyük beğeni topladıRessam Selahattin Solak, “Yansımalar 4” adlı fotoğraf sergisini İskenderunlularla buluşturdu.
32 yıl boyunca eğitim camiasında coğrafya öğretmenliği yapan ve iki yıldır yağlı boya resme olan ilgisini kağıtlara döken ressam Selahattin Solak, altı öğrencisi ile birlikte İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda ‘Yansımalar 4’ adlı resim sergisini açtı. Solak’ın resim sergisinin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek yaptı. Açılış sonrası, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek ile davetliler sergiyi gezdi.
Doğanın mükemmeliyetini estetikle birleştiren ressam Selahattin Solak, resimlerde doğada zaten var olan renkleri ve tonları kullandığını belirtirken, “32 yıl boyunca coğrafya öğretmenliği yaptım. 2 yıldır amatör resim yapıyorum. 7 yıldan bu yana da kendi adıma kurduğum atölyemde hem resim yapıyorum, hem de istekli bireylere ders veriyorum. Bugün açılışını yaptığımız bu sergide benimle beraber altı öğrencimin de resimleri bulunuyor. Öğrencilerim İdil Cihnioğlu, Derya ve Denizcan Aynurlu, Alara ve Sümeya Hareket ve Ebru Sabahoğlu ile birlikte yağlı boya üzerine resim çalışmaları yaptık. İlerde daha büyük bir sergi açmayı planlıyoruz. Sergimiz 4 gün açık kalacak. Burada her tür çalışma bulmanız mümkün” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.