Bu tiyatro oyunu kaçmaz!

Bu tiyatro oyunu kaçmaz!İstanbul Adım Tiyatro tarafından hazırlanan ‘Haraşo Hayatlar’ isimli oyun, 4 Aralık 2010 Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00’da İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Tiyatroda rol alacak olan oyuncular gazeteci Akay Eren’in sahibi olduğu Mutfak Hatay Cuisine’de yemek yediler. Ardından hayranlarının sorularını yanıtlayan oyuncular, İskenderun’un çok güzel ve özel bir şehir olduğuna vurgu yaptılar ve ‘Haraşo Hayatlar’ isimli tiyatro oyununa tüm tiyatroseverleri beklediklerini belirttiler.
Haluk Işık’ın yazdığı kabare türü oyunun yönetmenliğini Halit Akçatepe, supervizörlüğünü ise Zeki Alasya yapıyor. Oyunda rol alacak olan Sinan Bengier, Aybert Attila, Volkan Saraçoğlu, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek ve Birgül Ulusoy’un yanında; Muzaffer Özdemir bağlamasıyla, Yusuf Gölet ise gitarıyla eşlik ediyor. Gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamayan, bu nedenle sürekli sorunlar içinde yaşayan, değişik kesimlerden insan tiplerinin canlandırıldığı tiyatro oyunu sahnelendiği her ilde büyük beğeni topladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.