Teknik patron Durmuş, skordan memnun

Spor toto 2.ligde mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demirçelikspor, dün kendi evinde grubun son sıralarında yer alan Gebzespor’a tarihi fark attı. Grubun da lideri kovalayan İskenderun Demirçelikspor kendi evinde gol olup yağdı.
Maçın başlamasıyla birlikte rakip takımın üzerine giden ve top çevirerek rakibin başını döndüren temsilcimiz İDÇ Spor, 3.dakikada Özcan Dağ’ın golü ile 1-0 öne geçti. Erken golü yiyen Gebze kendine gelemeden 5.dakikada yine Özcan Dağ, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek durumu 2-0 yaptı. Bu golün ardından tribün takıma olan desteğini artırdı. Bu desteğe ayak uydurmaya çalışan İskenderun Demirçelikspor, rakibini kendi kalesine hapsetti. İlk yarı 4-1, İDÇ Spor’un üstünlüğüyle sona erdi.
Teknik patron Durmuş, skordan memnun

İkinci yarıya da oldukça hızlı başlayan takımımız maçın 90. dakikasına kadar durumu 8-1 yaparak tarihi bir skorla rakibini evine eli boş gönderdi. Maç sonrasında haber ekibimize açıklama yapan İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takım olarak iyi mücadele ettiklerini açıklarken, “Son haftalarda tüm gücümüzü sahaya yansıtan bir takım haline geldik. Oyuncularımız sahada her istediğimizi yaptı. Farklı bir skorla 3 puanı aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.
İlk kez bu maçta alt yapıdan yetişen 16 yaşındaki Mehmet Akın Temel’e de forma şansı veren teknik patron Durmuş, “Genç oyuncuları her zaman kazanmaya çalışıyorum. Onların geleceği parlak” açıklamasını yaptı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.