Refik Kireççi anılarını kaleme alıyor

Usta gazeteci ‘Kireççi’ anılarını kaleme alıyor
Refik Kireççi anılarını kaleme alıyor
Hatay’ın basın duayenlerinden Refik Kireççi, “Üç Çeyrek Asırlık Anılarım ve Ben” isimli kitabını yakın bir tarihte okurlarının beğenisine sunacak.
Usta gazeteci Refik Kireççi, 60 yıllık meslek hayatında öne çıkan anılarını kitap haline dönüştürüyor. Yaklaşık bir ay içerisinde çıkması planlanan kitabına ilişkin açıklamalarda bulunan araştırmacı-yazar Kireççi, “İnsanlar anılarıyla yaşarlar. Tam 60 yıldır basın camiasının içerisindeyim. İyisiyle, kötüsüyle pek çok anım var. Eğer hayatımızda güzellikler ve iyilikler yer almışsa ne mutlu bize. Üç çeyrek asırlık yaşamımı gelecek kuşaklara aktarma gayretindeyim. ‘Üç çeyrek asırlık anılarım ve ben’ isimli kitabımı Aralık ayının sonuna doğru piyasaya çıkartmayı planlıyorum. Kitabımda fotoğraflarda yer alacak. Bugüne kadar uğradığım ihanetleri, İskenderun’u bugüne taşıyan insanları ve güzellikleri kitabımda bulabilirsiniz” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.