Yüzme İhtisas Kulübü öğrencilerine bravo!

İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu kazan dairesindeki arızadan dolayı hizmet veremiyor. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü öğrencileri antrenman yapacak havuz bulamasalar da müsabakalarda derece elde ediyorlar
Yüzme İhtisas Kulübü öğrencilerine bravo!
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Murat Kaptanoğlu, 26 – 28 Kasım tarihlerinde Adana ilinde yapılan “Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası Ön Eleme Müsabakaları’na katıldıklarını ve sporcularının derece elde ettiğini kaydetti. Ocak ayı içerisinde yapılacak olan 9-10 yaş bölgesel ve Şubat ayı içerisinde yapılacak olan 11-12 yaş bölgesel yüzme şampiyonalarına İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak katılıp şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizen Kaptanoğlu, “İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan ve 26 – 28 Kasım tarihlerinde Adana ilinde yapılan Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası Ön Eleme Müsabakaları’na katıldık. 13 yaş ve üzeri 6 sporcu ile katıldığımız müsabakada 1995 doğumlu bayanlar kategorisinde Elisa Kenar 50 metre sırt üstünde birinci, 50 metre kelebekte üçüncü, 50 metre serbestte ikinci, Dicle Çankaya 50 metre sırt üstünde üçüncü, 1997 doğumlu erkekler kategorisinde Soner Yıldız 100 metre serbestte birinci olmuştur. Her ne kadar kış döneminde antrenman yapabileceğimiz havuz bulamasak da, kulüp olarak amacımız doğrultusunda Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Sutopu Federasyonu’nun yurtiçi faaliyetlerine katılıp, yüzme ve su topundan çocuklarımızı koparmamaya çalışıyoruz. Sporcularımızın altyapıları iyi olduğundan, antrenmansız oldukları halde bu müsabakada göstermiş oldukları aldıkları dereceler bizleri mutlu etmiştir. Bu aşamada göstermiş oldukları performans oldukça önemlidir. Zira mücadele ettikleri rakipleri sürekli antrenman imkanı bulabilen takımların sporcularıdır. Şimdi önümüzde Aralık ayında yine Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 10-11-12 yaş grupları Olimpik Sporcu Seçme Müsabakaları ve Ocak ayı içerisinde yapılacak olan 9-10 yaş bölgesel ve Şubat ayı içerisinde yapılacak olan 11-12 yaş bölgesel yüzme şampiyonaları var. Bu müsabakalara da katılıp şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Müsabakalara katılmamıza olanak sağlayan ve her türlü desteklerini esirgemeyen Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu’na ve Kulüp Yönetim Kurulu Başkanımız A.Kadir Doğan’a teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.