Ulusal Kampanyalara hazırız

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun başkanlığında okul müdürleri ile yapılan toplantıda verilen direktif ve alınan kararlarla çalışmalarına hız veren İnönü ilköğretim okulu, ülke çapında yürütülen ulusal kampanyalarla ilgili olarak hazırladıkları eylem planı doğrultusunda Okul Aile Birliği sınıf temsilcileriyle bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Ulusal Kampanyalara hazırız

Okul Müdürü Uzman Öğretmen Naci Süslü başkanlığında, Müdür Yardımcısı Ali Bilgen ve Aile Birliği sınıf temsilcileri birlikte yapılan toplantıya ilginin yoğun olduğu gözlendi. Toplantıda ulusal kampanyalarla ilgili olarak detaylı bilgiler veren Okul Müdürü Naci Süslü, İnönü İlköğretim Okulu olarak hazırladıkları 2010-2011 yılı eylem planını açıklayarak velilerin bu kampanya içinde etkin olarak yer almalarını beklediklerini belirtti.
Okul Öncesi Eğitimde kayıt sahası içinde hedefe ulaştıklarını, ek olarak bu yıl iki şube açtıklarını belirterek, halen altı şube olarak eğitimin sürdüğünü ifade etti.
Okul kayıt sahası içindeki okumaz yazmalarla ilgili olarak daha önce bir kursun tamamlandığını, halen bir kursun devam ettiğini belirterek, kursa katılmak istemeyen okumaz yazmazları ikna çalışmalarının devam ettiğin belirtti.
Okul Kütüphanesi sürekli açık
Avrupa Birliği Projeleri, Bu Benim Eserim, Eğitim Her Engeli aşar projeleri hakkında da bilgi veren Okul Müdürü, Türkiye Okuyor Kampanyası çerçevesinde yapılan planlama ile okul kütüphanesinin sürekli açık olduğunu, özellikle öğrencilerini bekleyen velilerin bu süreyi okul kütüphanesinde geçirebileceklerini söyledi.
Okul Aile Birliği sınıf temsilcilerinin kampanyalarla ilgili sorularını cevaplayan Müdür Naci Süslü, öğretmen,öğrenci ve velilerle birlikte başarıya daha kolay ulaşılabileceğini belirtti
Toplantı sonunda katılımcılara “İnönü İlköğretim Okulu 2010-2011 Öğretim Yılı Ulusal Kampanyalar Eylem Planı” kitapçığı dağıtıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.