Sırrı Sakık Dörtyol’a gelecek

Dörtyol’da geçtiğimiz aylar içerisinde 4 polisimizin şehit edilmesi, tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğmuş, o anda ilçede kargaşa ve kaos ortamı oluşmuştu. Bugün BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık 2. mahkemeye müdahil olmak üzere Dörtyol’a gelecek.
Söz şimdi yargıda..
Bizim temennimiz hiçbir olumsuzluğa mahal verilmeden ve provokatörlerin tahriklerine kapılmadan bu sürecin ilgili makamlarca sonuca ulaştırılmasıdır
Sırrı Sakık Dörtyol’a gelecek
Gerginlik olmasın

Dörtyol, bundan birkaç önce hiç beklenmeyen bir olayla karıştırılmış ve 4 polisimiz şehit edimleşti. Bu olayların ardından ilçe bir anda provokatörlerinde tahrikleriyle adeta savaş alanına dönmüştü. Huzurlu ve sakin günler yaşayan Dörtyol halkı, meydana gelen bu olay karşısında acısını yüreğine gömerken, olaylarında yatışması için çaba sarf etmişlerdi. O günlerdeki kargaşa ve kaos ortamını sağduyulu yaklaşıp Türk adaletine güvenerek geride bıraktı.
Şu an söz yargıda.. ilki geçtiğimiz ay gerçekleştirilen ilk mahkemenin ardından bugün BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, partisine müdahil olmak üzere Dörtyol’a geliyor.
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Dörtyol’daki 4 polisimizin şehit edilmesinin herkesi derin üzüntüye boğduğunu ifade ettiği konuşmasında Biz olayların çıktığı gün hem Dörtyol’un hem de Türkiye’nin selameti açısından olayların durması için çaba sarf ettik. MHP Olarak bu olayların bir daha meydana gelmemesi için vatandaşımızı sükûnete davet ediyorum. Olay şimdi hukuki bir mercidedir. Adaletin güvenirliliğine MHP olarak her zaman inanmışızdır” görüşlerine yer verdi. Gül Dörtyol halkına da seslenerek, “Provokatörlere kapılmayın, aklıselim davranın, sükûnetle hareket edin, Dörtyol’un nasıl demokratik olduğunu, nasıl vatansever olduğunu tüm Türkiye’ye gösterin” ifadelerine yer verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.