Ücretsiz müzik dinletisi

Ücretsiz müzik dinletisiİskenderun Kent Konseyi Tarih Kültür ve Sanat çalışma grubundan ücretsiz Müzik Dinletisi İTSO Konferans Salonunda İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu’nun da katıldığı görüntülü halkımıza açık 4. olarak müzik dinletisi sunuluyor.
Açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanvekili ve aynı zamanda İskenderun Kent Konseyi Başkanvekili olan Müfit Tennioğlu; İTSO olarak her zaman Sanayi ve Ticaretin gelişmesini desteklemekle beraber halkımıza hizmet ettiklerini mevcut Ticari Arapça, Ön Muhasebe kursları ve TUSKİP projesinin yanında halkımıza Sanatsal faaliyetlerde de öncü olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Tennioğlu, “Cep telefonlarında, bir bankanın veya temizlik ürünlerinin tanıtım reklamlarında çizgi filmlerde, büyük bir futbol takımının taraftar marş müziği olarak vb. karşımıza çıkan Klasik Müzik eserlerine yaşantımızın değişik alanlarında karşılaşır ve dinleriz. Bu program bu tür karşılaşma ve dinletilerde örnek olarak, eserlerin tanınan veya bilinen bölümlerinden hazırlanmaktadır.
Ücretsiz müzik dinletisine katılmak isteyenler için :
ibrahim.muallaoglu@gmail.com / 0 544 547 54 39 adres ve telefonundan İbrahim Muallaoğlu ile irtibata geçebilirler” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.