Çorum’da dostluk kazandı

Çorum’da dostluk kazandıİskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül,
“ÇORUM’DA DOSTLUK KAZANDI”
Spor Toto 2. lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Güney temsilcisi İskenderun Demirçelikspor’da, Çorumspor deplasmanında alınan galibiyet kentte büyük sevinç yaratırken, Kulüp Başkanı Cengiz Gül, “Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada dostluk kazandı”dedi.
Son üç hafta içerisinde yapılan 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 de beraberlik alarak zirve yolunda adım adım ilerlediklerini belirten İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, “Özellikle son üç hafta içerisinde futbolcularımızın ortaya koydukları güzel futboluyla 2 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak zirve yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Çorum deplasmanında aldığımız galibiyet bir engeli daha aşmamıza neden olmuştur. Karşılaşma öncesi ve sonrasında Çorumspor taraftarlarının bize gösterdiği centilmenlik hareketleri Türk sporu açısında iyi bir gelişmedir. Bundan dolayı Tüm Çorumspor camiasına teşekkür eder, centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada dostluk kazanmıştır” dedi.

Önceki İçerikYaşar Kabakçı’ya Çorum’da sevgi seli
Sonraki İçerikAlkışlar İDÇ Spor’a
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.