Palmiye Rotary’den çocuklara sürprizi

Palmiye Rotary’den çocuklara sürpriziİskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, bayramı gönüllerince yaşadı. Palmiye Rotary Kulübü, 7-15 yaş arası 20 çocuğu tepeden tırnağa yeni kıyafetlerle giydirdi. Palmiye Rotary Kulübü Başkanı Canan Gürpınar, Cahit Top ve yönetim Kurulu üyeleri, çocuklara hediyelerini birer birer sundular. Dernek binasında çocuklara ikram edilen öğle yemeğinin ardından çocuklar ve Palmiye Rotary Kulübü yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir tekne turu düzenlendi. Tekne turunda İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar çok eğlendi. Dernek bünyesindeki çocuklardan birisinin doğum günü olması dolayısıyla çocuklara pasta ve meşrubat ikramı da Palmiye Rotary Kulübü’nden olması çocukların mutluluğunu kat kat arttırdı.
Daha sonra Cem Kundura sahibi Yusuf Güler’in verdiği 40 çift ayakkabı bayram öncesinde çocuklara dağıtıldı. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Çocuklarımıza bayram öncesi bu mutluluğu yaşatan Palmiye Rotary Yönetim Kurulunu içtenlikle kutluyoruz. Çocuklarımızın yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Bu yardım ve desteklerin devamını bekliyoruz.  Palmiye Rotary Kulübü’nün çocuklarımıza yaptığı bu maddi manevi desteğin diğer hayırsever kuruluş ve kişilere de örnek olmasını diliyoruz” dedi. 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.