idç Anadolu Lisesi’nde duygulu kutlama

idç Anadolu Lisesi’nde duygulu kutlama


İ.D.Ç Anadolu Lisesi’nde duygulu kutlama

İ.D.Ç Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama töreni düzenlendi. Törende bu yıl görevini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmenlere hizmetlerinin anısına plaket takdim edildi.
İ.D.Ç Anadolu Lisesi, öğretmenler salonunda düzenlenen törene Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit, İ.D.Ç Anadolu Lisesi Müdürü Alaattin Kılıç, öretmenler ve okul aile birliği üyeleri katıldı.
Törende ilk olarak konuşan İ.D.Ç Anadolu Lisesi Müdürü Alaattin Kılıç, bu günde kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’a teşekkür etti. Kılıç, “Her günümüzün böyle mutlu, huzurlu ve sıcak geçmesini diliyor, bu anlamlı günümüzü kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından meslekte 26 yılını tamamlayarak emekliye ayrılan İ.D.Ç Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Mesut Koç’a İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu tarafından bu güne kadar ki hizmetlerinin anısına plaket takdim edildi. Yine meslekte 32 yılını dolduran öğretmenlerden Nimet Feyza Yurdanur’a Şube Müdürü Hasan Yiğit tarafından çiçek takdim edildi.
Plaket takdiminin ardından Okul Aile Birliği Üyeleri tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.