İskenderunspor ‘Isparta Gül’ünü 7 kez kokladı

İskenderunspor ‘Isparta Gül’ünü 7 kez kokladıSpor Toto 3.lig 2.Grup’ta mücadele eden İskenderunspor, Isparta deplasmanında gol oldu yağdı. Isparta Atatürk Stadı’nda saat 13:30 da başlayan maça Ispartalılar’ın ilgisi fazla olmadı. Kendi evinde oynuyor gibi, rahat bir oyun sergileyen İskenderunspor, ilk 45 dakikada sahada basmadık yer bırakmadı.
Henüz 3. dakikada sağdan yapılan ortaya iyi yükselen Mehmet Can, kafa gölüyle takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Bu golle birlikte rakip kaleye yüklenen İskenderunspor Başaran’la rakip kaleye geldi. Başaran boşta olan arkadaşı Hakan’ı gördü. Hakan, bu pozisyonu gole çevirdi ve durumu 0-2 yaptı. Oyun disiplininden kopmadan rakip kaleye yüklenen turuncu mavili ekip, 3. golü 30. dakikada yine Mehmet Can ile buldu.
Gol yollarında etkili olan İskenderunspor bu kez 40. dakikada Nuri Ersoy ile durumu 0-4 yaparak ilk yarıyı bu sonuçla bitirdi.
İkinci yarıda ise baskısını bırakmayan turuncu mavili ekip, rakip kaleye geliştirdiği atakların bazılarından yararlanamadı. Maçın en çok gol atan oyuncusu olan Mehmet Can, 63. dakikada kaleciyle karşı karşıya yakaladığı pozisyonu gole çevirdi ve durumu 0-5 yaptı.
İkinci yarıda Evrenin yerine Sinan Arslan oyuna girdi.
Maçta rakibine neredeyse top göstermeyen İskenderunspor, Mehmet Can’la kaleye gitiği sırada rakip oyuncunun topa yerde eliyle dokunması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Nuri Ersoy topu doksan tabir edilen köşeye göndererek durumu 0-6 yaptı. Gole doymayan İskenderunspor’da Hakan yerini Ali Kurt’a, Nuri Terliksiz ise Ahmet’e bıraktı. Dakikalar 86’yı gösterdiğinde, Ahmet’in pası ile top Ali Kurt’un önüne düştü.
Topun gelişine sert vuran Kurt maçın sonucunu tayin etti. 0-7..

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.