Şahutoğlu Buluttepe’de Kurbanlarla Karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte Buluttepe Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Buluttepe’de kurbanlarla karşılanan CHP Adayı Şahutoğlu, içten karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.
Huzurun kardeşliğin, birlik ve beraberliğin olmadığı bir şehirde hiçbir hizmetin, icraatın da bir anlamı olmayacağını kaydeden Şahutoğlu, ayrım yapmadan herkese, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini vurgulayarak; “Belediyede herkesin rahatlıkla derdini anlatabileceği bu derdin çözümü noktasında irade sahibi insanları görebileceği bir zihniyeti İskenderun Belediyesine hakim kılacağız” dedi.
İskenderun çok sıkıntısı olduğunu bildiklerini söyleyen ve bu sıkıntıların Hatay Büyük Şehir Belediyesi ile buluşulduğu takdirde daha hızlı ve daha rahat bir şekilde çözülebileceğini kaydetti.
Özellikle tepe mahallelerin sıkıntılarını gidermek adına azami gayret göstereceklerini ifade eden Şahutoğlu; “Buradan İskenderun’a baktığımız zaman ne yazık ki kentsel anlamda çok ciddi sıkıntıları vardır. Tepelerimizin de öyle… Estetikten, zarafetten uzak, yollarının, kaldırımlarının, yeşil alanlarının, sosyal tesislerinin olmadığı, neredeyse kuru ve beton yığını bir şehir konumunda İskenderun’umuz var. Kentsel dönüşüm anlamında hukuksal mevzuların elverdiği ölçüde, muhataplarımız ile istişareler ederek bu şehre modem bir görünüm kazandırma noktasında ciddi bir hedefin içerisindeyiz.
Tepe bölgelerimizin manzarası çok güzel ama bir akşamüstü oturup, İskenderun manzarasını seyredeceğimiz bir seyir alanı sosyal tesisimiz, parklarımız, spor tesislerimiz yok. Bunların hepsine el atacağız. Belediyenin bu sosyal imkanlarıyla buradaki halkımızı buluşturacağız. Modern semt pazarları ve taziye evleri yapacağız, çadır kültüründen artık kurtulmamız lazım. Ben bilirim zihniyetiyle değil, ortak iradeyle yönetimde olacağız. Bu şehrin bütün ortak paydaşlarıyla, ortak akıl oluşturarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu şehri modern yaşama kavuşturacağız” şeklinde konuştu. Şahutoğlu, daha fazla sıkıntı yaşayan tepe mahalleleri ve beldelerin hizmetlerine öncelik vereceklerini de sözlerine ekledi. Tüm mahallelerin sıkıntılarını topladıklarını da belirten Şahutoğlu, belediyenin mevcut imkanlarını kent halkına seferber edeceklerini kaydetti.
Mahallenin imar planı ile ilgili sıkıntılarının dile getiren mahalle sakinlerine cevaben konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından yeni bir imar planı hazırlandığını, bölge halkını memnun edecek bir sonuç çıkacağını kaydetti.

Şahutoğlu Buluttepe’de Kurbanlarla Karşılandı Şahutoğlu Buluttepe’de Kurbanlarla Karşılandı Şahutoğlu Buluttepe’de Kurbanlarla Karşılandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.