Yasemin ve Nevzat Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Arsuz İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Sekreteri, CHP gençlik kolları üyesi ve meclis üyesi adayı başarılı iş insanı Nevzat Korkmaz ile İngilizce öğretmeni Yasemin Culha Grand Plaza’da düzenlenen muhteşem bir düğün ile ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.
Grand Plaza’da düzenlenen düğün törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz ilçe başkanı Faik Çekin, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, siyaset dünyası, iş dünyası, eğitim camiası ve çok sayıda saygın davetli katıldı.
Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi.
Genç çiftlerin nikahını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kıydı. Nikah şahitliklerini ise CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, öğretmen arkadaşları Tülay Güzel ve Finlandiyalı misafirleri Joanna Puro Aunola yaptılar. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.
Gelin ve damadın ardından şahitlerin de onaylamasıyla birlikte Başkan Culha mutlu çifti karı-koca ilan ederek ömür boyu mutluluklar diledi.
Genç çiftlerin düğün törenine katılan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik etti.
Nikah töreninin ardından mutlu çiftle birlikte objektiflere poz veren aile fertleri ve nikah şahitleri, gelin Yasemin Korkmaz(Culha)- Nevzat Korkmaz’a ömür boyu mutluluklar dilediler.
Arsuz’da Sultan Kayığı’nda başlayan rüya gibi düğün akşam Grand Plazada muhteşem bir eğlencenin ardından sona erdi.

Yasemin ve Nevzat Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar Yasemin ve Nevzat Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar Yasemin ve Nevzat Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar Yasemin ve Nevzat Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Önceki İçerikTOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell iş birliğiyle başlatılan Geleceği Yazan Kadınlar Projesi Hatay’da da hayata geçiriliyor
Sonraki İçerikCHP İskenderun Belediye Başkanı’nı Açıklıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.