İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:Küçük Sanayi Bölgesinde Kaldırımlar Yenileniyor

Kent genelinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden İskenderun Belediyesi, mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, küçük sanayi bölgesinde kaldırım yenileme çalışmalarının yapıldığını belirtti.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çıraklık eğitim merkezi karşında kaldırımlara karo döşeme çalışması yapıyor.
Başkan Seyfi Dingil, küçük sanayi sitesi çevresinde bulunan kaldırımların genişletildiğini belirterek, “Vatandaşların sık ve en yoğun kullandıkları bölgelerde çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Kaldırımlar parke taşı ve karo ile döşenerek düzenli hale getiriliyor.” dedi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Amacımız sokakları, caddeleri, kaldırımları ile modern bir İskenderun. Bunun için fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler adeta yol ve kaldırım seferberliği yapıyor” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:Küçük Sanayi Bölgesinde Kaldırımlar Yenileniyor İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:Küçük Sanayi Bölgesinde Kaldırımlar Yenileniyor

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor
Sonraki İçerikHatay İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.