İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Asfalt çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirterek; “İskenderun Belediyesi olarak şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz Çay Mahallesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çeşitli nedenlerle bozulan tahrip olan yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Ekipler vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talepleri değerlendirerek yolların bakımını, onarımını ve düzenlemesi yapıyor” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Havaların şartları elverdiği sürfece İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız yapılan asfalt çalışmalarından memnun olduklarını belirtiyorlar. Bizlerde muhtarlarımız ile iletişim halinde olup ihtiyaç olan yollarda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor

Önceki İçerikÖzelik-İş Sendikasından İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyifliye ziyaret
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:Küçük Sanayi Bölgesinde Kaldırımlar Yenileniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.