CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz “İyi Parti’de elini taşın altına koymuştur”

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak

“Ayakkabılarımız kapının dışında. Millet ittifakına hizmet için sabırsızlanıyoruz”

İskenderun İyi Parti İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Kıvrak, CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak “CHP’nin tüm İskenderun Belediye Başkan aday adaylarına eşit mesafedeyiz. CHP’nin kesin adayını bir an önce belirlemesini arzu ediyoruz. Ayakkabılarımız kapının dışında. Millet ittifakı için kapı kapı dolaşmaya, bu ittifaka hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. İyi Parti İskenderun Teşkilatı olarak nasıl bir seçim çalışması yürüteceğimizi herkese göstereceğiz. Bizler ilçe yönetimimizle, teşkilatımızla, mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz ve İyi Parti gönülleri ile seçim çalışmasına hazırız. Beklemekten, oturmaktan yorulduk. Kalan seçim takvimini en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Ayrıca 31 Mart yerel seçimleri olası bir genel seçimin de hazırlığı ve provası niteliğinde olacaktır. Buradaki Millet İttifakı, geleceğin genel iktidarının da şekillenmesine neden olacaktır. Bu yönüyle de 31 Mart Mahalli İdareler seçimi önem arz etmektedir. Ziyaretinize teşekkür ediyor, aday adaylığı çalışmalarınızda size başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun İyi Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz ise “Ülkemiz, olağan üstü bir dönemden geçiyor. CHP gibi İyi Parti’de elini taşın altına koymuş ve sorumluluktan kaçmamıştır. İyi Parti’nin Türk siyaseti hayatında ve TBMM’de olmasını önemsiyorum. Partimiz CHP’nin İyi Parti ile Millet İttifakını olumlu buluyorum. Birlikte iyi işler başaracağımıza da inanıyorum. İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımefendinin de çalışmalarını takdirle izliyorum. İskenderun Belediyesi’nin 80 yıllık tarihinde hiç bayan belediye başkan adayı olmamış. Bir ilki gerçekleştirmek arzusundayım. Burada beni, bizleri çok sıcak karşıladınız. Kendimi evimde gibi hissettim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca siz İskenderun İyi Parti yeni ilçe yönetimine başarılar diliyorum ”dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz “İyi Parti’de elini taşın altına koymuştur” CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz “İyi Parti’de elini taşın altına koymuştur” CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz “İyi Parti’de elini taşın altına koymuştur” CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz “İyi Parti’de elini taşın altına koymuştur”

Önceki İçerikÇocuğunuzu Gripten Koruyun
Sonraki İçerikİTSO’da ‘İhracatın Finansmanında Türk Eximbank’ konulu toplantı düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.