Bölge Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında Bölge Seçim Güvenliği Toplantısı Gaziantep İlinde gerçekleştirildi.

Gaziantep’te düzenlenen toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Emniyet Genel Müdür Vekili Erhan Gülveren, bazı daire başkanları ile Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Konya, Kilis, Mersin, Niğde ve Osmaniye Valileri, Jandarma Bölge Komutanları, İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet müdürleri iştirak etti.

Bakan Soylu, toplantının açılışında, 31 Mart Mahalli İdare Seçimleri münasebetiyle, alınacak güvenlik önlemlerini değerlendirmek üzere bir araya gelindiğini söyledi.”Seçim Bölge Güvenlik Toplantıları”nın dördüncüsünü Gaziantep’te düzenlediklerini ve toplantıda Adana, Antalya, Kahramanmaraş, Karaman, Konya, Mersin, Niğde, Gaziantep, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de görev yapan Vali, Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanlarıyla bir araya geldiklerini anlatan Bakan Soylu, yaklaşan yerel seçimin, ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi. Her seçimin kendine ait bir anlamı, önemi ve topluma verdiği bir mesajı olduğunu ifade eden Bakan Soylu, son 5 yılda gerçekleştirilen 6 seçimin, kendi anlamlarının dışında istikrar, değişim, gelecek gibi anlam ve tariflere sahip olduğunu belirterek “Artık herkes işine gücüne bakacak” dedi.

Bölge Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı Bölge Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Önceki İçerikAkdeniz’de Deprem Meydana Geldi
Sonraki İçerikMercan’ın Karnesi ”ÇOK İYİ”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.