İçİşleri Bakanı Süleyman Soylu,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlattığını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “26 doğu ve güneydoğu ilimizde 37 bin 710 adres değişikliği haksız, gerçeğe uygun olmayan şekilde yapılmıştır” dedi.

İçişişleri Bakanı Soylu, Bugün hala parmak boyasının geri gelmesini önerenler, buna gerekçe olarak da milletimizin demokrasi kültürüne hakarete varacak sözde tahliller ortaya koyan modası geçmiş kalemler var. Bu kafaların Türkiyeyi geriye döndürme takıntısını anlayabilmek mümkün değildir. Bu bir gericiliktir” dedi.

Sosyal medyadaki paylaşımlara dikkat çeken İçişleri Bakanı Soylu, “Sosyal medyadan provakasyon oluşturmaya, toplumu manipüle ederek kitlesel hareketlilik hedefleyenlere karşı, seçime özel oluşturacağımız ‘Bilişim Suçları ile Mücadele Ekiplerimiz’ seçim sürecince görev yapacaklardır” diye konuştu.

LÜTFİ SAVAŞ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri bakanı Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında halkı yanıltıcı beyanlarından dolayı soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.