Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Sendika Temsilcilerinden MKÜ Rektörü Kaya’ya ziyaret

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Başkan ve yönetim kurulu üyeleri MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hasan Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör , Şube Yönetim kurulu Üyeleri ve Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş ,Öz-İş ,Büro-İş Şube Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay MKÜ Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof.Dr. Hasan Kaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör ‘ü Prof.Dr. Hasan Kaya, daire başkanları ve müdürlerle bir araya gelen Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, Çalışanlarımızın ortak sorunları ve sorunların çözümü noktasında fikir alış verişinde bulundu” dedi. Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim de, sendika temsilcileri olarak gerçekleştirilen ziyaretin birlik ve beraberliklere vesile olması temennisinde bulundu.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Sendika Temsilcilerinden MKÜ Rektörü Kaya’ya ziyaret Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Sendika Temsilcilerinden MKÜ Rektörü Kaya’ya ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.